ART by THOMAS LØJ CHRISTENSEN

Velkommen til projektet om
Små & Store Historier fra Frederiksberg“.

Frederiksberg Centret og jeg er gået sammen om at forvandle Frederiksbergs fortællinger til kunstværker.  Og vi vil gerne høre din historie.

Jeg er midt i et spændende samarbejde med @frbcshopping  – Frederiksberg Centret, hvor vi vil omsætte Frederiksbergs lokale historier til kunstværker. ‘Små og store historier fra Frederiksberg’ handler om at skabe forbindelse gennem kunst.

Vores projekt har et tydeligt formål: at vække Frederiksbergs historie til live gennem billedkunst, som udstilles her i Frederiksberg Centeret.

Baggrunden for vores projekt er dybt forankret i Frederiksbergs rige historie. Vi ønsker at udforske og formidle denne historie ved at fremhæve betydningsfulde øjeblikke og give plads til nutidige fortællinger.

Vi søger at tiltrække og engagere et bredt spektrum af mennesker, der deler vores interesse for at udforske og fejre Frederiksbergs kulturelle arv.

Projektet kulminerer med en udstilling af 12 værker, inspireret af udvalgte historier fra Frederiksberg. Alle disse værker er skabt specielt til dette formål af undertegnede, Thomas Løj Christensen.

Malerierne er ikke kun til skue, men også til interaktion, da QR-koder giver adgang til yderligere information og historier bag hvert værk.

Du er velkommen til at besøge mit galleri i den tidligere skomagers lokale, diagonalt overfor Summerbird i Frederiksberg Centret.

👉Del din historie og deltag i lodtrækningen om at få din historie omsat til et maleri, som vil blive udstillet i Frederiksberg Centret.

Følg #SmåOgStoreHistorierFraFrederiksberg

Fortæl din historie om Frederiksberg

Del din historie og deltag i lodtrækningen om at få din historie omsat til et maleri, som vil blive udstillet i Frederiksberg Centret.